Over Ons

Jong, inspirerend en trend bewust

Te Riet Hoveniers is een jong bedrijf, werkzaam vanuit de locatie Borne(ov). Met onze vakkennis en ervaring voorzien wij particulieren en bedrijven in deze regio van tuinonderhoud, -aanleg en bestrating.
Samen met onze klanten streven wij naar een kwalitatief hoogstaande tuin, waar u in ieder seizoen kunt genieten van uw tuin.
Laat u inspireren en verrassen in ons portfolio, waarin een selectie is opgenomen van de tot op heden gerealiseerde projecten.

Uw zorg in onze handen

Te Riet Hoveniers helpt u graag met het onderhoud, de aanleg en het ontwerp van uw tuin. Ook indien u er voor kiest om de werkzaamheden in eigen beheer uit te voeren, staan wij voor u klaar om u van een duidelijk en gedetailleerd ontwerp te voorzien. Gecombineerd met het beplantings- en materiaal-plan, en het benodigde vakkundige advies kiest u met te Riet Hoveniers voor een betrouwbare partner. Uw wens is onze uitdaging!

Visitekaartje voor uw onderneming

Uw tuin is het visitekaartje om het pand. Een goed onderhouden bedrijfstuin geeft uw bedrijf een verzorgde uitstraling. Te Riet Hoveniers denkt graag met u mee om uw bedrijfstuin uitstraling te geven afgestemd op uw wensen. Indien gewenst, laten wij u graag kennis maken met de mogelijkheid tot het afsluiten van budget vriendelijke onderhoudscontracten.